time to work

Assalammualaikum..... hai hai awakkkkk :P hahaha...gambar niey di snap oleh feyja esmeralda! semalam, aku part time di kedai makan mak ku asuan.. tapi,,aku suka.... sebab masa tu aku tengah boring. dan mak ku asuan datang…

wordless wednesday #1

Assalammualaikum.. p/s: hati saya sudah terluka dan saya harap awak tak kan melukakan hati perempuan yang lain. sebab saya tahu itu menyakitkan. thankyou :)

Assalammualaikum dan selamat malam. fuhhhhhh....berpeluh sakan aku hari ni,awalnya aku malas nak keluar rumah tapi macam mana nak balik kampung kalau tiket tak ada? jadi...terpaksa lah keluar jugak... on the way ke kl sentral ta…

assalammualaikum.... alhamdulilah......zaman persekolahan sudah berakhir dengan rasminya. kini selangkah demi selangkah aku mula menempuhi cabaran di pengajian tinggi.Ya Allah,aku mula takut untuk hadapi semua ini tapi demi oran…