Senarai Pemenang Segmen Bloglist Ombak Bergigi X Shopee

 



Assalammualaikum dan salam sejahtera. 

Senarai Pemenang Segmen Bloglist Ombak Bergigi X Shopee | Alhamdullilah, selesai juga segmen bloglist kali ni. Walaupun peserta cuma 20 orang sahaja yang menyertai, OM dah cukup happy sebab masih ada lagi blogger yang sudi join segmen bloglist OM anjurkan.

Pertama sekali, OM nak ucapkan ribuan dan jutaan terima kasih kerana sudi join segmen OM yang tak seberapa ni. In syaa Allah, segmen seterusnya jangan serik join tau. 

Kedua, ni lah yang korang semua tunggu kan? Pemenang yang akan dapat sehelai Tudung Fareha dan juga 5 orang pemenang yang bakal dimasukkan ke dalam bloglist OM. 

Sebelum tu, korang semua sila semak no anda di sini >>> Senarai Peserta Segmen Bloglist Ombak Bergigi X Shopee Maaf ye Om amik masa juga nak umumkan pemenang, maaf sekali lagi.

Dan yang ditunggu- tunggu...

Pemilihan pemenang OM buat secara wheelofnames. OM dah masukkan 20 peserta, dan wheel akan pusingkan siapa pemenang bertuah tu. 


















DAN PEMENANG BERTUAH YANG AKAN DAPAT SEHELAI TUDUNG FAREHA IALAH




Nanti kak mialiana boleh email pada OM sufiamukhriz@gmail.com atau boleh pm di ig atau fb ye. 5 pemenang lagi tu, OM dah masukkan di bloglist OM. Tahniah pada semua para pemenang dan bagi yang tak menang, jangan putus asa untuk join segmen OM tau. 

Tahniah!!

Catat Ulasan

8 Ulasan

  1. WAH!!tahniah buat pemenang :)

    BalasPadam
  2. Wah, dah ada senarai pemenang. Tahniah kepada para pemenang, nanti nanti buat lah lagi segmen hehehe :)

    BalasPadam
  3. Wahh! Alhamdulillah dpt masuk bloglist blogger ombak bergigi. Dan tahniah kepada semua pemenang !!

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah terima kasih Om :)
    Tahniah pemenang yg lain!

    BalasPadam
  5. Wah tersenarai.. alhamdulillah.. tahniah juga pada semua yang menang..

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah..terima kasih OM :)

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!