Seriously, 800K? Macam Tak Percaya Pulak.

 Assalammualaikum.
Bismillah.

Seriously, 800K? Macam Tak Percaya Pulak. | Bulan ni lah yang paling malas nak update, punyalah berjanji nak always update. Akhirnya, menyepi je blog ni. Tapi tadi checklah blog ni, pap 800K pageviews? Seriously?

Tengok pageviews bulan ni pun masih mengejar ke 40K, agak sama macam bulan lepas. Google adsense pulak tak check lagi. Rasanya 3 bulan lagi, mungkin check out untuk kali kedua. Mungkin. Betullah orang kata, "apa yang kita usaha, itulah yang kita dapat". Kalau tak usaha, jangan haraplah nak dapat.




In syaa Allah blog ni akan dapat 1 juta pageviews 4 bulan dari sekarang. Kalau rajin, mungkin 3 bulan dah boleh dapat. Tengoklah kalau rajin nak update. Daku ni sangat sibuk dengan kerja!

Thank you untuk ANDA yang rajin datang ke blog daku ni.

Catat Ulasan

8 Ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!