Assalammualaikum.
Bismillah.

Oh Jammed! Seminggu Tak Update Blog. | Sebenarnya kan, masalah tak update timbul bila, wifi dah laju tapi tak update blog. Bila waktu free, sibuk dok scroll media social yang lain. Bila laptop problem, gigih beli laptop baru semata nak update blog. Bila laptop sihat walafiat, taknak pula update blog.





Apa masalah daku sebenarnya ni?

Ye, daku rindu nak dapat 1st page carian google tapi tulah sebab KEMALASAN nak updated dan juga KEBUNTUAN IDEA jadi punca kenapa seminggu lebih tak update langsung blog. Macam ni nak dapat 1 juta pageviews, jangan harap ler kalau malas.

Betul tak?

Okay, Isnin ni daku janji ada entri baru. Tak ada tu, haishhh masalah betul pemilik blog ni.

6 Ulasan

  1. hahaha... biasalah tu OM.. Writer's block menyerang..

    BalasPadam
  2. teringat pula zaman saya tinggalkan blog lepas ada anak kecil..huhu.. takpa, isnin ni update ya

    BalasPadam
  3. betul, kalau ada mood nak update blog ada je halnya. kalau takde tu, kemahen scroll media social la apa lah. Aduh. Huda pun banyak kali je tak update blog seminggu. balik dah penat

    BalasPadam
  4. Tak apa tu, take your time ya.
    Dalam kesempatan tu, Eza nak jemput jugak untuk join segmen bloglist Eza. Hehe. :)

    BalasPadam
  5. itu laaa sejak kerja malas nak update blog hehe :)

    BalasPadam
  6. bila dah jammed, apa pun tak buleh. Haha

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!