Cabaran 15 Hari Menulis Blog

 Assalammualaikum.
Bismillah.

Cabaran 15 Hari Menulis Blog | Kononnya janji nak update blog hari isnin lepas tapi haram pun tak updated. Puncanya hanya satu iaitu kekeringan idea. Memang tangan dok gatal klik blogger.com tapi bila dah start scrolling terus automatik idea hilang bagai debu yang bertebaran.

 


 

Hari ni ternampak post blog SIINURUL tentang cabaran 15 hari menulis blog. Aku pun tak pasti cabaran ni bertahan sampai hari ke berapa. Isnin depan dah sibuk nak balik kampung pulak. Mana ada masa nak menaip ni. Hahahaha.

Topik dalam Cabaran 15 Hari Menulis Blog ni ialah : 

1. Gambar terbaru dan fakta tentang anda.

2. Sumber inspirasi ketika berblogging.

3. Pictures of handwriting.

4. Sebelum tidur anda buat apa?

5. Kalau kaya apa yang anda ingin buat?

6. Difficult time in my life.

7. Obsession/Hobi/Passion.

8. Cara anda berfesyen

9. Sejauh mana pendidikan penting bagi anda

10. Gambar bilik idaman anda

11. Favourite qoutes.

12. Genre buku kegemaran anda

13. 5 things I hope to have in future

14. Sejauh mana anda berubah selepas 2 tahun?

15. Dimanakah anda pada 10 tahun kemudian?

Catat Komen

6 Ulasan

  1. Mampukah sisyat nak follow cabaran ni..hehe
    Tapi, apa salahnya kan keluar dr comfort zon. Cabar diri pulak 😁

    BalasPadam
  2. go! go! all the best sis... try lah dulu manatau konsisten kan?

    BalasPadam
  3. All the best... as tak berani nak sahut cabaran... hehe

    BalasPadam
  4. All the best OM. Lama betul dah tak singgah sini... Hehehe

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!