Wordless Wednesday - Barang Borong Dari China Dah Sampai.

Assalammualaikum.
Bismillah.

Wordless Wednesday - Barang Borong Dari China Dah Sampai. | Bulan lepas daku ada update entri ni, SINI  lama juga nak menunggunya. Order 14/10/20 sampai 19/11/20. Ikutkan 10/11 tu memang dah sampai di Store courier, entahlah kenapa boleh lambat sangat nak proceed penghantaran, itupun 19/11 tu daku dok call marah dekat courier yang bertanggungjawab.

Daku dah hantar dah email untuk mengatakan nak segera barang tu tapi sampai kesudah tak hantar-hantar. Lastly, baru tahu barang tu dah sampai di courier Kota Tinggi, gigihlah jugak petang tu ambil barang ni sebab penghantaran courier tu hanya hari Rabu. Daku tak sanggup lagi dah nak tunggu. 



In syaa Allah, nak borong lagi lepas ni buat meniaga dalam shopee. Daku borong baju budak 140 pcs untuk meniaga kat shopee, nak cuba meniaga kat platform shopee pulak. Pada ibu ibu yang ada anak tu, boleh ler grab sehelai dua di shopee daku ni.

Daku ada buat add on bundle, beli sehelai baju budak lengan pendek dan add on bundle, baju tidur budak lengan panjang akan dapat RM23.80, ikutkan harga asal Rm25.80 untuk 2 helai tu. Jom ler cuci mata grab sehelai dua baju budak & tudung Fareha. Heheheheh

Catat Ulasan

6 Ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!