Assalammualaikum.
Bismillah



UV PV OMBAKBERGIGIDOTCOM OCTOBER 2020 | Bulan ni tak expected pun nak dapat 80K pageviews sebab post entri pun kadang tu sekali sehari. Kalau betul betul free baru publish 2 3 entri sehari. Adakah disebabkan matched content pageviews jadi naik? In syaa Allah, daku yakin bulan ni pun boleh capai 700K pageviews kalau daku ni tak main main update entri. 

BACA INI JUGA : 







PV Ogos : 50,616
PV September : 44,061
PV October : 81,143


Bulan lepas juga, rezeki hadir dengan cash out pertama google adsense. Ingatkan duit tu nak beli baby cot untuk Luth tpi hold dulu, nak beli rak baju ikea untuk dia nanti. Sekurang-kurangnya nampak jugaklah hasil duit blogging tu. 

Hopefully, lepas ni dapatlah merasa lagi cash out tiap bulan dengan jumlah yang sama ataupun lebih. Amiin ya mujib.


6 Ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!