Assalammualaikum.
Bismillah



UV PV OMBAKBERGIGIDOTCOM SEPTEMBER 2020 | Tinggal 2 bulan lagi nak masuk tahun baru, tapi itulah covid 19 ni makin meningkat pula. Dr Hisham pun macam dah bagi hint untuk pkp balik. Scary kot! Tak mahu nak pkp sebab seksa nak berjumpa suami & family. Tak pasal nanti ekonomi Malaysia terus merundum. Korang semua tolong stay safe & stay home okay!

BACA INI JUGA : 




PV July : 55,131
PV Ogos : 50,616
PV September : 44,061


Alhamdullilah, bulan lepas blog daku dah dapat matched content ads daripada googlr adsense. Tetapi, pageviews agak merundum sikit. Awal bulan lepas daku baru je selamat bersalinkan ahli keluarga baru, itu yang agak culas nak berblogging. Bila tengok duit adsense macam boleh cash out bulan ni, terus gigih dok update entri.

In syaa Allah, bulan ni daku pastikan akan dapat 600K pageviews dan nak maintain 2K pageviews per days. Fighting!


5 Ulasan

  1. itu la, tkot pkp lagi :( kesian ramai yg hilang kerja...
    then tahniahhhh !! blog traffic :)

    BalasPadam
  2. yes..teruskan. Rezeki ada baby mana tau kan.

    BalasPadam
  3. tahniah sebab dapat baby lagi. Ini rezeki baby kan? Good luck!

    BalasPadam
  4. wahh banyak traffic blog.. bestnya..

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!