Assalammualaikum & hello there!

SEGMEN 10 BLOGGER TERPANTAS BY MISYA | Siapa yang free tu jemput join segmen ni juga. Mari kita sama sama memeriahkan segmen ni. Rugi tak join! Klik banner untuk join.

"Anda nyatakan apa yang berkaitan tentang diri anda yang berkaitan dengan angka 10."   

Kalau diikutkan, dah 10 tahun blogging. Masa umur 15 tahun, gigih pergi CC semata mata nak tengok perkembangan Irine Nadia Marcello. Dia blogger top masa tu. Follow dia sampailah dia dah jadi ibu ke 4 anak kalau tak silap.  Dulu memang gigih nak update blog, hari hari lepas sekolah mesti pergi CC. 

Kalau tak, mesti sekarang dah merasa berjuta juta pageviews dan makin duit hasil google adsense je. Sekarang ni baru nak buat betul betul dalam blogging. Itu 10 tahun yang lalu, in syaa Allah 10 tahun mendatang, dapatlah merasa hasil blogging ni.





12 Ulasan

  1. hebat muda-muda dah berblog..

    BalasPadam
  2. wah, muda2 dah blogging ye. terbaik lah.
    aida blogging dah umur 30an. dah beranak 2 :) hi hi hi...

    selamat bersegmen :)

    BalasPadam
  3. wahh sejak zaman muda2 lagi dan berblogging! bagusnyaa! sampai lah sekarang dah ada anak.

    BalasPadam
  4. betul! dulu masa blogging harap ke cc saja .. hahah

    BalasPadam
  5. Semoga om jd blogger terhebat mcm irine nadia marcello tu :)
    All the best om!

    BalasPadam
  6. waaahhh, muda-muda lagi dah start blogging yer. ^^

    BalasPadam
  7. Congrats sebab jadi yang terpantas join segmen ini! Nanti sis review ya. TQ for joining. :) http://www.aimisyahirah.com/2020/11/senarai-peserta-pemenang-segmen-10.html

    BalasPadam
  8. jalan-jalan dari segmen yang sama (^_^)

    https://www.mialiana.com/2020/10/segmen-10-blogger-terpantas-by-misya.html

    BalasPadam
  9. singgah BW sini dari segmen yg sama..

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!