Assalammualaikum dan salam sejahtera.


UV PV OMBAKBERGIGIDOTCOM AUGUST 2020 | Selamat datang, September! Bulan ogos dah tentu bulan yang sangat daku malas untuk update entri blog. Tak tahu lah, mungkin disebabkan pregnancy dan nak fokus dengan bersalin. Heheheh tapi tak bersalin lagi pun. Daku masih menunggu hari dan hari ni dah 40 minggu 3 hari. Entahlah bila nak keluar baby ni, hehehhe mungkin baby dah terlalu syok dalam perut kot.

Boleh disimpulkan bulan ni, daku tak kejar sangat pageviews, adsense dan entry. Ditambah pula dengan laptop rosak teruk. Mother board dah rosak memang dah tak boleh buat apa, kenalah beli laptop baru. Ni pun beli laptop baru guna duit husband dulu sebab duit daku dah guna untuk modal tudung Fareha. Sebab tu, jadi malas nak update entri disebabkan faktor kecil ni. 

Maafkan daku ye! Daku aktif berblogging tapi disebabkan isu kecil ni jadi fokus ke arah lain dulu. Harap pembaca sekalian faham.


BACA INI JUGA : 










PV June : 66,071
PV July : 55,131
PV July : 50,616

Daku punya tahap kemalasan tu, drop hampir 5K pageviews. Kan dah rugi. Sebab tu, nak berjaya dalam blogging, kena rajin dan jangan sesekali malas. Boleh bezakan pageviews makin drop? Google adsense pun cukup cukup makan je.

Harap bulan ni, daku bersemangatlah ye nak dapatkan 1000 entri. Chaiyokk!


2 Ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!