Assalammualaikum dan salam sejahtera.

UV PV OMBAKBERGIGIDOTCOM JULY 2020 | Selamat datang, Ogos! Dimana bulan ini, in syaa Allah akan lahirnya mahkluk kecil kiriman Allah untuk keluarga kecil daku dan suami. Bulan lepas, memang sangat malas nak update entri, daku sendiri pun sampai suami tanya, "lama jugak dah tak update blog". Suami sendiri yang cakap macam tu.

Mana taknya, kadang idea tu tak ada. Bila ada, tak boleh nak olah pulak. Bila tengah sedap taiping, eh sakit pingganglah, nak baringlah. Macam-macam ragam, daku ni tunggu masa je nak bersalin. Harapnya, sempatlah bulan ni dapatkan 1000 entri. 

BACA INI JUGA : 






PV May : 118,289
PV June : 66,071
PV July : 55,131

Daku punya tahap kemalasan tu, drop hampir 11K pageviews. Kan dah rugi. Sebab tu, nak berjaya dalam blogging, kena rajin dan jangan sesekali malas. Boleh bezakan pageviews makin drop? Google adsense pun cukup cukup makan je.

Harap bulan ni, daku bersemangatlah ye nak dapatkan 1000 entri. Chaiyokk!


5 Ulasan

  1. tahniah OM. May Allah ease everything. 😘😘 Taksabar tunggu OM junior.

    BalasPadam
  2. Wahhh seronoknya pv sehari dah banyak camtu. Kita kena pulun banyak lagilah

    BalasPadam
  3. Keep it up sis.. Take care of your health as well 😊

    BalasPadam
  4. Görüntüleme oranım bu ay biraz düştü benim 😊 beklerim yorumlarınızı...

    BalasPadam
  5. tinggi jugak tu.. hehe kalo saya tak monitor sngt..
    tapi notice jugak kalo rajin tu tinggi klau x sayup2.

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!