Assalammualaikum & hello there!

Ask Me Anything Challenge | Disebabkan daku kekurangan idea untuk entri blog/personal, daku menggunakan tajuk daripada Beeha Azman. Klik pada nama tersebut, nanti keluar entri dari blog beliau. Sepatutnya setiap hari selasa, daku akan keluarkan topik blog atau personal. Dari pagi tadi, kering sangat dah idea untuk topik tu. 

Hari ni daku nak buka cabaran ni, korang boleh tinggalkan apa jua pertanyaan di komen ye. Janganlah tanya yang soalan yang merepek, mati kutu nak jawab. Tapi selagi daku boleh jawab, daku akan jawab ye. Kalau dapat sambutan hangat, daku akan update entri dengan kumpul segala-segala pertanyaan di komen tu.

Jom tanya !
 

8 Ulasan

  1. OM, apa preparation yang om dah buat nak bersalin nanti :)

    BalasPadam
  2. Wahhhh~ I'm gonna ask you,, where do you choose to have confinement? Your mum, your mil or by yourself?

    BalasPadam
  3. En çok merak ettiğin ülke ?

    BalasPadam
  4. tak de nak tanya apa..Cuma nak ucapkan semoga dipermudahkan semua urusan .. :)

    BalasPadam
  5. Nak bagi anak nama apa?? 😊

    BalasPadam
  6. Menu untuk masakan tengahari untuk 7 orang

    BalasPadam
  7. dari mana dapat idea utk nama blog ni..ombak ada gg ke heheh

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!