Assalammualaikum dan salam sejahtera.

UV PV OMBAKBERGIGIDOTCOM JUNE 2020 | Selamat datang, July! Hari ni daku nak kongsikan UV PV bulan june yang lepas. Hampir tiga bulan join #biters, sebuah group yang dihandle oleh Sis Hawa, pageviews blog ombakbergigi sentiasa menunjukkan peningkatan yang bagus. Bayangkan 1 hari 1500 pageviews, sebelum ni susahnya Ya Rabbi je yang tahu. 

BACA INI JUGA : 






PV April : 28,188
PV May : 118,289
PV June : 66,071

Daku sendiri akui bulan lepas rata-rata ramai je blogger yang dapat pageviews luar biasa daripada sebelum ni, termasuklah daku sendiri. Ya mungkin disebabkan PKP dan juga bulan puasa. Itu yang meletup pageviews bulan lepas. Bulan ni, jatuh sebanyak 52K, tapi berbandingkan dengan bulan April, dah cukup membanggakn dah bulan lepas. Tak pernah dapat lebih dari 60K per bulan tau.

Alhamdullilah, semuanya dah melepasi target dan bulan lepas juga, belog daku ni dah cecah 400K pageviews tau. Disebabkan sudah kembali bekerja, itu yang agak terabai sedikit belog ni, kurang dah nak taip entri-entri baru. Bulan July ni daku kena ubah sedikit dan kena curi masa untuk berblogging, kalau tak macam mana nak cash out google adsense ni!



Daku berharap hujung bulan ini, blog daku boleh cecah 500,000 pageviews. In syaa Allah, ianya takkan mustahil selagi kita mampu untuk berusaha. Daku harap dengan adanya entri ini, buatkan blogger yang lain terasa tercabar dan terus bersemangat untuk memantapkan lagi pageviews blog korang.

6 Ulasan

  1. tahniah om. teruskan usaha lagi :)

    BalasPadam
  2. kita baru nak belajar berblog hehe. salam kenal. done follow sini

    BalasPadam
  3. Tahniah! Blog saya dah lama krik2, ni baru update balik. Harapnya boleh berjangkit mood rajin dr cik om laa. Hehe

    BalasPadam
  4. Tahniah OM teruskan usaha mu yeah!

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!