Assalammualaikum dan salam sejahtera. 

OMBAKBERGIGI Mencari Bloglist Baru | Berita baik untuk bloggers sekalian!  Daku ingin melancarkan satu segmen untuk blog Ombak Bergigi. Daku berharap agar segmen ini mendapat sambutan yang meriah dari semua blogger. Segmen ini adalah percuma. Huhuhu gurau.

Segmen ini akan bermula pada 17 Jun 2020 (Rabu) sehingga 23 Jun 2020 (Rabu). Segmen ini dijalankan selama seminggu. Seramai 7 orang peserta yang bertuah dan layak menjadi bloglist Ombak Bergigi.

Syarat Untuk Menyertai

1. Follow Blog Ombak Bergigi

2. Follow IG @ombakbergigi

3. Buat satu entri di blog korang bertajuk "OMBAKBERGIGI Mencari Bloglist Baru"

4. Letakkan banner segmen dan link kan ke blog ini

5. Comment link entri penyertaan di bawah


Nota kaki : kepada newbie, yang masih tidak arif untuk backlink banner segmen, boleh tengok toturial dibawah ini.



Jangan lepaskan peluang tau! "Untung sabut timbul, untung batu tenggelam."



IN SYAA ALLAH, akan diumumkan pemenang diawal Julai nanti. Daku memohon ampun sepuluh jari seandainya ada yang ternanti-nanti akan pemenang untuk giveaway tersebut. Maaf diatas segala kesulitan yang berlaku.



27 Ulasan

  1. waa.. nak buat list baru dah.. sy bookmark dulu

    BalasPadam
  2. saya join

    http://zzzyy.blogspot.com/2020/06/ombakbergigi-mencari-bloglist-baru.html

    BalasPadam
  3. saya join

    https://mummysupplementshop.blogspot.com/2020/06/ombakbergigi-mencari-bloglist-baru.html

    BalasPadam
  4. blog OM memang dah dalam senarai bloglist sayaaa..
    huhuhu..

    BalasPadam
  5. http://www.aimisyahirah.com/2020/06/ombakbergigi-mencari-bloglist-baru.html

    BalasPadam
  6. Naim join..

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/06/assalamualaikum-dan-selamat-pagi.html

    BalasPadam
  7. salam hii saya join

    http://masfvome.blogspot.com/2020/06/ombakbergigi-mencari-bloglist-baru.html

    BalasPadam
  8. done join https://www.uminazrah.com/2020/06/ombakbergigi-mencari-bloglist-baru.html

    BalasPadam
  9. daaaa....

    http://www.aziankhalil.com/2020/06/ombakbergigi-mencari-bloglist-baru.html

    BalasPadam
  10. jenguk segmen ni daripada entry blogger lain ehee

    BalasPadam
  11. ejulz join :)

    https://ejulz.blogspot.com/2020/06/ombakbergigi-mencari-bloglist-baru.html

    BalasPadam
  12. Cik TK join sekali!!!

    https://tetikusmerah.blogspot.com/2020/06/ombakbergigi-mencari-bloglist-baru.html

    BalasPadam
  13. Khairul join :)

    https://sembangkejayaan.blogspot.com/2020/06/ombakbergigi-mencari-bloglist-baru.html

    BalasPadam
  14. Aien support OM!

    https://www.aienienka.com/2020/06/ombak-bergigi-mencari-bloglist-baru.html

    BalasPadam
  15. saya join =)

    https://at-tarmizi.blogspot.com/2020/06/ombakbergigi-mencari-bloglist-baru.html

    BalasPadam
  16. Join sini ye

    https://www.farhanajafri.com/2020/06/ombakbergigi-mencari-bloglist-baru.html

    BalasPadam
  17. Joined :)

    https://www.faizzahamir.com/2020/06/ombakbergigi-mencari-bloglist-baru.html

    BalasPadam
  18. Tqa jarang nak join segmen tak tau kenapa but here's to my second time joining.

    https://ohtqalondon.blogspot.com/2020/06/segmen-ombakbergigi-mencari-bloglist.html

    BalasPadam
  19. join...

    https://webayas.blogspot.com/2020/06/ombakbergigi-mencari-bloglist-baru.html

    BalasPadam
  20. Mama join ye
    http://www.mamapipie.com/2020/06/ombakbergigi-mencari-bloglist-baru.html

    BalasPadam
  21. kita join juga nie. terima kasih ya

    https://salatulzarida.blogspot.com/2020/06/ombakbergigi-mencari-bloglist-baru.html

    BalasPadam
  22. Kak Ruby join jugak ya OM ;)

    https://www.rubiahkadir.com/2020/06/ombakbergigi-mencari-bloglist-baru.html

    BalasPadam
  23. Sha join juga 😊
    http://www.nurulshahira.com/2020/06/ombakbergigi-mencari-bloglist-baru.html

    BalasPadam
  24. shida join OM

    http://www.duniashida.com/2020/06/ombakbergigi-mencari-bloglist-baru.html

    BalasPadam
  25. nieyl join...

    http://www.nieylanadia.com/2020/06/ombakbergigi-mencari-bloglist-baru.html

    BalasPadam
  26. Saya join juga ya... OM, sampai 24/06/2020 (Rabu)... rasanya typo tu kat entri tu ada tulis 23/06/2020... hehehehe... (gigih, nak jugak join)... https://weolls.blogspot.com/2020/06/ombakbergigi-mencari-bloglist-baru.html

    BalasPadam
  27. sorryy om. baru buka balik blog hahaha. tak sempat nak joinn

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!