Assalammualaikum dan salam sejahtera.

Data Google Analytics Tiba-Tiba Menghilang? | Rasa blogger di luar sana mesti tahu tentang google analytics kan? Sebenarnya daku masih baru lagi dalam google analytics ni, tak sampai setahun. Daku lebih suka tengok data daripada google analytics berbanding blogger tapi entah macam mana tiba-tiba data blog daku di google analytics menghilang.



Pertengahan bulan May daku ada mendaftar di google console, selang beberapa hari mendaftar, daku semak semula data di google analytics, eh terus hilang macam gambar di atas. Puas dah daku cuba nak dapatkan semula data-data di google analytics. 

Ke berpunca dengan google console? Google console ni pun daku tak berapa pandai lagi menggunakannya, itu yang jadi pelik. Pernah tak kalian kena macam daku ni? Apa solusinya? Puas dha daku cuba tutorial di google ni tapi masih tak dapat semula data-data tu.

Cuba bantu daku, huaaaa!

3 Ulasan

  1. kak ana pernah kena lama gak lah baru dapat balik data, install semula kod GA kat blogger tu

    BalasPadam
  2. tak familiar sangat.. kadang2 tu bukak jugak tapi x brapa faham hehe..

    BalasPadam
  3. tak thu sgt pasal ni..huhu

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!