Assalammualaikum dan salam sejahtera.


Daku nak kongsikan tentang UV PV bulan lepasa iaitu bulan mac. Bulan lepas UV PV sangat memuaskan dan daku puas hati gila-gila, sebab apa yang daku usahakan membuahkan hasil jugak. Bukan senang  nak catat uv pv yang tinggi tapi tak mustahil. Entri bulan lepas pun setiap hari daku akan publish. Inilah hasil 14 hari PKP. Hehehehhe


Result GA FEB 2020
Unique Visitors  (UV) : 4,012
Page Views (PV) : 5,800
Bounce Rate (BR) : 88.69%

Result GA MAC 2020
Unique Visitors  (UV) : 5,252
Page Views (PV) : 7,915
Bounce Rate (BR) : 87.75%

Nampak tak perbezaan uv pv bulan feb dengan bulan mac? Banyakkan perubahan. BR pun makin meurun, eh sangat tak sangka. In syaa Allah bulan ni nak target PV 10K. Tak salah mencuba? Korang pun kena tanamkan juga seemangat untuk tingkat uv pv blog. In syaa Allah google adsense pun akan berkembang biak. Percayalah. 

Di bawah ni, adalah result pv blogger bulan lepas, bulan 2 hari tu daku hanya dapat 9620 pv sahaja. Bulan lepas, hampir 15K pv, sangat memberangsangkan lagi. Inilah kesannya jika kita sentiasa publish entri. Tak apa satu hari satu entri, tiada masalah pun.  


Daku harap, korang pun kena target sama macam daku. Hari hari publish entri, sesibuk mana pun, carilah sedikit ruang untuk update blog korang. Jangan biar sepi dimamah waktu tau. INGAT!

BACA JUGA :

UV PV OMBAKBERGIGIDOTCOM DISEMBER 2019

UV PV OMBAKBERGIGIDOTCOM JANUARI 2020

UV PV OMBAKBERGIGIDOTCOM FEBRUARI 2020

12 Ulasan

  1. Semoga terus berkarya ya. Jangan putus asa. :)

    BalasPadam
  2. Bazen bende umutsuzluga kapılıyorum ☹️ reklam tıklama az ve artmasını istiyorum...

    BalasPadam
    Balasan

    1. girişinizi her zaman güncellemeniz gerekir. Pes etmiyor.

      Padam
  3. dah makin cantek BR OM.. semoga terus maju Om!

    BalasPadam
  4. alhamdulillah..tahniah..keep it up tau!

    BalasPadam
  5. tahniah OM.
    aida pun boleh la 20k pv sebulan.
    sejemput compare dgn mostly blogger yg ada.
    time ni boleh la publish tiap hari. da start keje nanti, ber hu hu hu hu jer la blog tu.
    takde masa byk.

    BalasPadam
  6. Tahniahh Om.. Keep it up.. happy kan kalau PV naik hahaha~
    Always support om..

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!