Assalammualaikum & hello there!

Segmen Apakah PERKARA pertama yang anda ingin lakukan selepas Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) by zzzyy.blogspot.com  | Siapa yang free tu jemput join segmen ni juga. Mari kita sama sama memeriahkan segmen zzzyy.blogspot.com.  Rugi tak join! Klik banner untuk join.

PERKARA pertama yang anda ingin lakukan selepas Perintah Kawalan Pergerakan (PKP)?

Sudah tentu nak jumpa Husband. Sebulan tak jumpa ni. Walaupun Husband di Port Dickson, terasa sangat jauh semenjak PKP berlaku. Kalaulah tiada telefon, sudah tentu bertambah lagi rindu. Lepas jumpa husband, terus nak balik kampung, jumpa mak abah. Rindu jugak ni tau. Raya ni pun belum tentu dapat balik kampung. Semoga Covid-19 ni cepat menghilang dari bumi Malaysia.








7 Ulasan

  1. thanks for your sharing... #stayhealty

    BalasPadam
  2. terima kasih sebab support sis. yea, semoga pkp cepat berakhir dan C19 cepat2 nyah dari muka bumi ini. ramai yang rindu orang2 tersayang. alhamdulilah, for me, semua ada depan mata, sekurangnya tenang lah sikit

    BalasPadam
  3. macam2 ada dalam kepala sampai tatau mana nak utamakan dlu
    semua benda nak buat hehe..

    BalasPadam
  4. mudah-mudahan waktunya akan sampai juga

    BalasPadam
  5. Lamanyaaa tak jumpa hubby .. fuhh...
    Good luck join giveaway!
    Jemput singgahhh saya punya...

    https://www.nonasani.com/2020/04/segmen-apakah-perkara-pertama-yang-anda.html?m=1

    BalasPadam
  6. semoga cepat la doktor kita jumpa vaksin covid-19 ni

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!