Assalammualaikum dan salam sejahtera.

Penambahbaikkan Wajah Blog | Eh blog daku berwajah baru lagi? Bulan lepas daku dah tukar template berwarna biru. Tapi hari ni daku tak mahu guna dah template yang lama tu. Rajin pula kan tukar tukar template? Hehhehe. Daku nak lebih fokus pada template dan tarik pembaca untuk terus membaca blog daku.



Kerana itu, pemilihan template adalah sangat penting. Kali ini daku menggunakan template daripada way2template, korang boleh download di laman web tersebut ye. Jadi, daku tambah baik blog ni dari segi disclaimer, contact, dan tabs yang ada di menu paling atas blog.

Sebelum ni, running blog agak slow mungkin salah satunya kepadatan template yang daku guna. Daku sendiri pun bila klik blog sendiri, memang tersangat slow. Apa kata ubah perubahan untuk lebih baik? Header pun daku ubah yang simple sahaja. Thank you , Aisyhah Nyais sebab ikut kerenah daku semasa proses pembuatan header tersebut.



Daku harap template kali ini akan bertahan lebih lama lagi dan mampu tarik ramai pembaca untuk singgah di blog daku. 

3 Ulasan

  1. simple dan cantik. semoga semangat berblog.

    BalasPadam
  2. simple dan kemas.salam kenal

    BalasPadam
  3. Cantik, simple aje...cuma kan kalau view guna handphone gambar jadi kembang, edit dekat CSS , ada codingnya, nanti view handphone gambar tak kembang ..

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!