Assalammualaikum dan salam sejahtera.

Baru 2 Minggu, PageViews Dah Cecah 13 Ribu! | Sebenarnya, bulan ni memang dah plan nak target 16 ribu pageviews. Sebelum ni tak pernah dapat lebih daripada 10 ribu, biasanya 7-8 ribu views sahaja. Sebab itu, daku rajin update entri. Sehari wajib ada 2 entri, yelah cuti PKP ni mana tahu pembaca singgah ke blog kita. Penat juga asyik scroll fb, ig dan twitter. Mestilah nak cuci mata tengok perkembangan blogger-blogger, betul tak?




Dah hampir sebulan PKP, memang daku rajin nak menaip entri entri baru. Kadang tu bila dah kebuntuan idea, daku akan bagi nafas baru pada entri yang lama dah bersarang. Dalam masa 6 hari je, daku tak percaya pun pageviews 1000 dan ke atas sehari. Dalam hati, eh biar betul blog daku ni. Makin hari makin meningkat pula pageviewsnya.

Betullah, kalau rajin usaha memang membuahkan hasil. Nampaknya bulan ni kena target 20 ribu pageviews ni. In syaa Allah, sama-sama kita usahakan!



6 Ulasan

  1. Whoaaa.. sy 7-8 views sehari pun tak dapat. Nice idea bagi nafas baru pada entri lama..

    BalasPadam
  2. Tahniah . Yer la musim pkp ni kan ..banyak luang masa kat umah je

    BalasPadam
  3. tahniah :)

    aida sedang target pageviews april ni cecah 35k.
    biasanya sekitar 27k, OM.

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!