UV PV OMBAKBERGIGIDOTCOM JANUARI 2020 - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: UV PV OMBAKBERGIGIDOTCOM JANUARI 2020

AFB Feeds

7 Februari 2020

UV PV OMBAKBERGIGIDOTCOM JANUARI 2020

Assalammualaikum & hello there!



Sebelum ni macam tak kisah je dengan UV, PV & BR. Masuk 2020 ni, dah gigih nak jaga blog yang sangat usang. Tak faham dengan diri sendiri, mood blogging ni manjang naik dan turun. Hari ni gatal-gatal usha google analytics sebab dah kekeringan idea update entri, maka terjadilah entri ni.

Unique Visitors  (UV) : 4, 148
Page Views (PV) : 5,904
Bounce Rate (BR) : 88.62%

Apa yang Om dapat bandingkan dari UV PV bulan 12, UV dan PV alhamdulilah dah naik dengan jayanya. Tentang BR pulak Om masih bertatih juga nak dapatkan paling rendah. Moga bulan depan makin rendah BR tu, dan in syaa Allah Om akan bagi entri-entri yang menarik dan kekalkan pembaca membaca entri Om dengan lama.

Sama-sama kita usaha!!


BACA JUGA :

UV PV OMBAKBERGIGIDOTCOM DISEMBER 2019

4 ulasan:

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Edited by OmbakBergigi.com