UV PV OMBAKBERGIGIDOTCOM DISEMBER 2019 - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: UV PV OMBAKBERGIGIDOTCOM DISEMBER 2019

AFB Feeds

10 Januari 2020

UV PV OMBAKBERGIGIDOTCOM DISEMBER 2019


Assalammualaikum & hello there!

Sebelum ni macam tak kisah je dengan UV, PV & BR. Masuk 2020 ni, dah gigih nak jaga blog yang sangat usang. Tak faham dengan diri sendiri, mood blogging ni manjang naik dan turun. Hari ni gatal-gatal usha google analytics sebab dah kekeringan idea update entri, maka terjadilah entri ni.

Unique Visitors  (UV) : 3,213
Page Views (PV) : 4,714
Bounce Rate (BR) : 88.60%

 Yes, blog ni masih sendu tapi tak pa OM usahakan lebih bulan ni. In syaa Allah, UV PV tu akan menaik dan BR akan menurun. Nothing imposibble!!

9 ulasan:

  1. banyak jugak untuk sendu. All the best OM. ^^

    BalasPadam
  2. Biha pun macam tu jugak kak OM. Sendu je. Ni dah nak start kelas ni mesti lagi sendu.

    BalasPadam
  3. waalaikumussalam. alhamdulillah. jom sesama kita keep fighting untuk tahun 2020 ^_^

    BalasPadam
  4. i haven't check mine. takut pulak nak tgk

    BalasPadam
  5. semoga makin maju jaya.. ayuh kita usaha =)

    BalasPadam
  6. Anyway congrats and good luck om. Fighting

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com