Assalammualaikum & hello there!

Semua blogger nak pageview blog makin hari makin meningkat, betul tak? Same goes to me! Om tak percaya bulan ni jer hampir 10K pageview. Adakah ini kesan update blog setiap hari? Hari-hari tengok pageviews, boleh resah tau bila tak update satu hari satu entri. Bulan ni nampk sangat ketara. Nak dikatakan kesan daripada pengunjung israel, bukan pulak.


Biasanya blog sendu Om ni pageview per day, only 200 PV kadang rendah daripada tu. Hari ni jer dekat 800 PV per day. Alhamdulillah, syukur sangat-sangat. Walaupun taip entri, hanya menggunakan google handphone. Boleh hitung dengan jari tau update blog guna laptop. Suami pun dah terpengaruh dah sekarang, “eh amiklah gambar update dalam blog”, boleh dapat banyak PV. Duit daripada google adsense makin bertambah kan?”.

Tak sangka suami pun dah boleh tahu dah pasal google adsense. Heheheh. Om bersyukur tak ada pengunjung yang berkunjung dekat blog ni, PV tu merundum je dan dengan usaha Om menjayakan “Satu Hari Satu Entri”, mesti Om takkan merasa PV sebanyak tu.

Jadi, Om nasihatkan, update entri even malas macam mana pun. Kena biasa kan, in syaa Allah rasa gelisah dan keseronokkan yang datang tau! Bulan depan, 2020 dah kan? Nak target PV 10K lagi boleh tak? Hehehhe

7 Ulasan

  1. Tahniah, semoga terus sukses di dalam dunia blogger ini. hehe

    BalasPadam
  2. Wahh tahniah OM! Keep on sharingg hehee

    BalasPadam
  3. Congrats OM! Lenne pun dah 2 bulan page views 10k+ je. Mula mula tu susah nak percaya jugak tapi bila dah 2 bulan in a row cecah 10k so it must be something lah hehe. Congrats again OM, keep blogging! xx

    lenne | blog

    BalasPadam
  4. Tahniah..sama sama Kita terus usaha update.

    BalasPadam
  5. tahniah! pv sha pun drop teruk huhu nak kena rajin semula nih

    BalasPadam
  6. tahniah.
    best kan bila tgk pv ni.
    naikkan semangat.
    pv aida now dah lebih 900 sehari. capai gak 1500.
    sebulan dpt la lebih 28000. alhamdulillah...

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!