Happynya!!! Domain dah renew untuk 2021. - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Happynya!!! Domain dah renew untuk 2021.

AFB Feeds

9 Disember 2019

Happynya!!! Domain dah renew untuk 2021.

Assalammualaikum & hello there!

Domain blog OmbakBergigi ni dah nak masuk setahun dah, tak sangka kejap je masa berlalu. Patutnya bulan lepas nak settlekan duit domain blog ni tapi terlupa manjang dan disebabkan duit cukup cukup untuk renew, Om pun terus renew je hari ni.

In syaa Allah tahun depan nak renew 3 or 5 tahun, senang kan? Tak perlu dah setahun sekali renew, kita bagi terus 3 tahun sekali or 5 tahun sekali.


Kepada blogger lain yang masih gunakan blogspot, ayuh bertukar ke .com. Tak mahal dan senang je prosesnya. Korang bagi 100% kepercayaan kepada NetKL.com/. Btw, semoga maju jaya untuk blog ni.


BACA JUGA :

ALHAMDULLILAH, DAH GUNA DOMAIN SENDIRI.


5 ulasan:

  1. Alhamdulillah..
    Tahniah!! Sy belum terfikir lgi nak tukar domain

    BalasPadam
  2. Good for you OM! Lenne pun dah renew mine last week. Lega rasa bila dah renew kan?! Hehe xx

    lenne | blog

    BalasPadam
  3. tahniah.
    aida da jugak. bulan mei renew lagi.

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com