WOW?! 4 ENTRI INI LEBIH 2500 PAGEVIEWS! - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: WOW?! 4 ENTRI INI LEBIH 2500 PAGEVIEWS!

AFB Feeds

27 November 2019

WOW?! 4 ENTRI INI LEBIH 2500 PAGEVIEWS!

Assalammualaikum & hello there!

WOW?! 4 ENTRI INI LEBIH 2500 PAGEVIEWS | 7 tahun dah menapak dalam dunia blogging tapi Om masih lagi mengejar untuk capai 1 Juta pageviews, tak mustahil sebenarnya. Jangan pernah putus asa. Apa yang kita usaha, itulah yang kita dapat. Usaha lebih, in syaa Allah akan dapat lebih. Hari ini dan entri ini adalah penguat semangat untuk diri sendiri dan juga blogger lain untuk tidak lemau lagi dalam blogging. Come on! Wake up guys! Kita kena pecut lagi lagu!

Om senaraikan 4 entri yang dapat lebih daripada 2500 pageviews. Korang boleh klik di link yang Om bagi untuk meneruskan pembacaan ye!

1) Entri reviews yang dapat sebanyak 2512 pageviews ialah




2) Entri giveaway pertama yang dapat sebanyak 7430 pageviews ialah



3) Entri personal yang dapat sebanyak 7613 pageviews ialah





4) Entri reviews yang paling banyak ialah 26816 pageviews ialah



Macam mana korang? Agak terbakar tk semangat tu? Om lagi terbakar bila tengok blogger lain dapat berpuluh ribu untuk satu entri je. Pageviews per bulan pun blogger lain boleh cecah ratus ribu. Kenapa kita blogger yang sedang-sedang tak boleh?

In syaa Allah, selagi kita berusaha selagi itu akan membuahkan hasil. Good luck untuk blogger newbie!

6 ulasan:

  1. Waah.. Tahniah.. Bukan senang juga tu dapat sampai ribu..

    BalasPadam
  2. Tahniah. suka baca post macam ni. naikkan semangat untuk menulis dan blogging lagi. Tq.

    BalasPadam
  3. wahh~ tahniah OM. Moga terus sukses menghasilkan entry yang menarik. ^^

    BalasPadam
  4. tahniah OM.. teringin juga macam ni..dapat ribu riban pageview..

    BalasPadam
  5. Tahniah OM. Dapat ratus2 pun dah bersyukur buat blogger newbie cam kak shima 😊😘

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com