Tiap Malam Stalker FB Husband. - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Tiap Malam Stalker FB Husband.

AFB Feeds

21 November 2019

Tiap Malam Stalker FB Husband.

Assalammualaikum & hello there!



Kelakar sebenarnya tau, hampir tiap hari sebelum nak tidur mesti dah jadi routine stalker FB husband sendiri. I don't know why dan rasanya will be achabit every night. Bila tengok gambar husband, confirm dalam hati akan cakap,

"Macam tak percaya aku kahwin dengan kau, padahal 3 tahun depan mata, tegur pun sebab kerja!"

Its sweet memories dan kadang its a nightmare. Kelakarkan? Tak tahu lah kenapa dah makin kemaruk nak tengok gambar husband. Harap nanti tak adalah kemaruk macam tu. Disebabkan, kami ni PJJ (Perhubungan Jarak Jauh) seminggu sekali jumpa tak pun 2 minggu sekali jumpa. Kadang husband datang KL, tak pun Om yang datang PD. Kiranya, hotel around PD dah jadi our second home.

Dugaan kehidupan selepas kahwin macam nilah, ditambah dengan kerja yang berbeza syarikat. Berat sebenarnya PJJ ni tau, hari-hari on call pun kadang rimas jugak dibuatnya. Sebab tu, kemaruk stalker FB husband. Ini kalau dia baca entri ni, naya tak kena menganjing?

Korang kalau rindu husband, apa je yang korang buat?

2 ulasan:

  1. Biasa kalau rindu orang, stalk ig / fb, video call sebab call biasa tak dapat tengok mimik muka, hehe.

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com