TIBA TIBA PV NAIK MENCANAK!? - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: TIBA TIBA PV NAIK MENCANAK!?

AFB Feeds

3 Julai 2019

TIBA TIBA PV NAIK MENCANAK!?

Assalammualaikum & hello there!



TIBA TIBA PV NAIK MENCANAK | Bulan januari tahun ni Om pun alami benda yang sama. Klik SINI. Tapi itu disebabkan oleh spam dari Isreal, apa yang Om tahu tak bagus untuk blog kalau banyak spam dari Isreal. 

As a routine, tiap pagi Om akan check berapa banyak PV untuk semalam. Om memang target setiap hari kena ada PV lebih kurang 300. Itu yang gigih cek tiap tiap pagi. Tapi kenapa tiba tiba naik mencanak?



Tengok tu 2/7/19 Jam 7 petang dekat 878 views. Om refresh statistik tu still sama jugak tapi bila cek nuffnang tak dapat views sebanyak tu pun. Normal macam hari lain. A little bit confuising sebenarnya. Nak kata spam dari Israel bukan dah. I don’t know. Ada sesiapa pernah alami macam Om? It is normal for blog? 

6 ulasan:

  1. Nuffnang punya pv mmg kurang dari blogger punya pv Kan.. mama pun sama

    BalasPadam
  2. macam menara dubai dah ekin tengok 😂 tak pernah pula ekin alami.. mungkin ada fans baru tu, hehee

    BalasPadam
  3. Tinggi sungguh ni. Tahniah Om :) Syaza rasa dulu selalu BW sini tapi bila check, bekum follow Om lagi. Patutlah tak nampak blog Om kat reading list huhu. But, it is never too late kan. So done follow, follower #765 ;)

    BalasPadam
  4. Tahniah.. takpe sekali sekala PV naik.. hehe~

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com