Blogger Challenge Day 1 | INTRODUCTION AND RECENT PHOTO - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Blogger Challenge Day 1 | INTRODUCTION AND RECENT PHOTO

AFB Feeds

28 Julai 2019

Blogger Challenge Day 1 | INTRODUCTION AND RECENT PHOTO

Assalammualaikum | Hello there!

Task pertama yang bertajuk "Introduction and recent photo" , pernah alami tak bila di facebook ada seseorang yang tak dikenali PM kita, 'Hi, awQ boleh knal2 x? Intro please?' 
Bila baca chat yang dulu-dulu, macam kelakar dan annoying. Hehehe

Let me introduce you and lets start!

Nak nama panjang ke pendek? Nama pendek je ea, nama sebenar ialah Shuhada Herman tapi nama dalam dunia blogging ialah Om, short form daripada nama website sendiri iaitu Ombak Bergigi. Dah lama dah dalam dunia blog ni sejak dari zaman kemunculan Blogger Irine Nadia, dalam 2010 macam tu tapi disebabkan faktor-faktor kemudahan terpaksalah undur diri sampailah buat come back 2013, itu pun macam ada dengan tak ada je. Sekarang, alhamdullilah memang ada masa untuk taip entri walaupun bukan hari-hari tapi #omcuba.

Taken by Husband, "Tak chantek repeat lagi sampai chantek"

Om dah kahwin dah bulan 3 tahun ni, in syaa Allah majlis bertandang belah suami bulan 12 nanti. Korang dijemput hadir, hehehe.  Anak? Belum ada lagi, doa-doakan lah ye. Mungkin ada yang tak tahu, Om ni masih bekerja di site dan menghitung tahun untuk completekan 5 tahun bekerja di site construction. 

Anything else? Rasanya itu sahaja untuk blogger challenge day 1, harap esok ada lah entri blogger challenge day 2. Ada 14 task lagi tau! Menangis sis nak taip entri hehehehe.

3 ulasan:

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com