Team Raya Perak - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Team Raya Perak

AFB Feeds

13 Jun 2019

Team Raya Perak

Assalammualaikum & hello there!

Hari ini mesti dah ramai kembali bekerja kan? Om selamat bekerjda dan  tak hadap jammed. Thats why Om balik 2 hari awal sebelum ahad, balik awal pun sebabnya sabtu dah kerja. Ikutkan hati nak tambah tambah lagi cuti. Apakan daya cuti 5 hati sahaja.



Om nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin buat korang yang mengenali Om dan juga blog kesayangan Om ni. Macam mana raya korang? Naik tak berat badan? Heheheh Untuk tahun ni, Om beraya rumah mak mertua dia Kuala Kurau, Perak #teamrayaperak Om expected that mak mertua akan masak ketupat, daging rendang, sayur lodeh & ayam masak merah. Dah terbayang dah menu ni pagi raya tu. Rupanya, orang Perak mungkin on that area tak masak hidangan macam tu. Mak mertua Om masak asam laksa, mak sedara suami Om masak bihun sup ayam tua.

Apa jua juadah pun dihari raya, bersederhanalab ketika menyambut. Jangan makan banyak banyak nanti kembung perut. Selamat Hari Raya semua!

3 ulasan:

  1. selamat hari raya OM..eh Kuala Kurau tu kg mak sy tu OM. Btw suami OM org Banjar ye? maaf kalau salah

    BalasPadam
  2. Awak nampak biru eh! tiberrr...
    Selamat hari raya Om dan husband serta maaf zahir dan batin.

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com