Stressnya Ya Allah !!!! - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Stressnya Ya Allah !!!!

AFB Feeds

29 Jun 2019

Stressnya Ya Allah !!!!

Assalammualaikum & hello there!

STRESSNYA YA ALLAH | Dah dua minggu break out dekat area dagu. Stress sebenarnya tau! Siapa je yang tak geram tiba tiba jerawat naik makin menjadi-jadi. Nak kata tak cuci muka pakai itu pakai ini. Semua dah follow dah. Cuma tak faham apa lagi yang skin Om ni nak? 



Tengok tu? Berlonggok - longgok di kawasan dagu. Mengadu kat suami, dia pulak nak picit hahahaha makin teruklah nanti. Adakah ini disebabkan dengan masalah usus? Dapat gaji isnin ni memang nak terus pergi klinik. Makin menjadi pulak dia. 

Doakan jerawat ni susut dan jangan pernah datang ye!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com