Segmen 9 Juta Special Bloglist - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Segmen 9 Juta Special Bloglist

AFB Feeds

16 Jun 2019

Segmen 9 Juta Special Bloglist




Assalammualaikum & hello there!

SEGMEN 9 JUTA SPECIAL BLOGLIST | Siapa je yang tak kenal KC yang comel tu, tak sangka pageviews blog beliau dah cecah 9 juta. Wuuuu tahniah KC! Om masih mengejar dan jauh ketinggalan. Ybtuk syarat yang pertama, semua Om dah follow, blog ig & facebook.

Nyatakan 3 first impression orang terhadap anda; yang biasa anda dengar?

1. Muka sombong padahal banyak cakap bila dah kenal. Ni first impression yang selalu sangat Om dengar bila diorang tengok muka Om. Yes, Om tak suka senyum kat orang bila first time jumpa. Tapi bila dah kenal, dari jauh dah sengih sengih macam kerang busuk.

2. Ada juga yang expect umur Om sebenarnya 27, ini semua angkara kerja site. Ada budak practical tanya, akak umur 27 ke? Dh terkulat kulat muka. Pastu time interview ada yang tanya lagi, cik umur 27 kan? What the heck? 

3. Rasanya yang ni baru first time kena, Om kan keje site, ada lah orang orang site tanya, “Shuhada belom kahwin kan?” Bila Om kata dah kawin, diorang macam tak percaya. Nampak macam tak kawin. Ni beloom lagi Om dah ada anak 3 4 orang mahu tak terkejut diorang ni.



4 ulasan:

  1. Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    https://fiqadira.blogspot.com/2019/07/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    BalasPadam
  2. singgah sini dari segmen yang sama :)

    https://asyiqinroslee.blogspot.com/2019/07/segmen-9-juta-special-bloglist.html?m=1

    BalasPadam
  3. singgah bw. sebenarnya bukan sombong tapi sebab xtahu nak cakap apa kan hehe

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com