EX UCAP TAHNIAH DI INSTAGRAM - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: EX UCAP TAHNIAH DI INSTAGRAM

AFB Feeds

15 Jun 2019

EX UCAP TAHNIAH DI INSTAGRAM

Assalammualaikum & hello there!

EX UCAP TAHNIAH DI INSTAGRAM | Om always believe in second chance tapi after you get married there is no chance at all! Bagi Om bila something dh messed up, and semuanya tu berpunca dari EX, satu hari nanti dia akan sedar bila dia hilang apa yang dia ada sebelum ni. Tapi tak guna kalau dia sedar tapi dia sudah berpunya. Itu tamak!


Ceritanya macam ni, pagi raya kedua Om tengok screen iphone, ramainya yang like gambar Om kat Ig, then ‘Eh apahal jantan tak guna ni ucap tahniah’ terus terbeliak biji mata Om ni. Aik Om tak private ig rupanya sebab ada client nak tengok ig Om masa tu. Adui! Then scroll gambar dia kat ig, hmm tak ada apa yang menarik. Unfollow je la but dia follow back semula tau! Om lantakkan aje. Lagi pun, Om deserve with someone better. Dah ada suami dah buat apa pikir pasal dia, buat semak kepala. 

Masa dalam perjalanan nak balik PD, barulah Om sembang dengan suami pasal EX. Suami dah tahu dah tapi dia cool je. 

“Abang, kalau ciksyu nak cakap sikit marah tak?”

“Apa dia?”

“Sebenarnya, EX ciksyu follow kat ig pastu ucap tahniah kat video wedding kita.”

“Mana, nak tengok. Hmmm ni kalau ciksyu tak kawen mesti dia nak getback balik.”

“Tak ada mananya!!! Pergi mampuslah dia tu abang. Dia buang ciksyu time muka breakout teruk tahu tak. Ni sekarang terhegeh hegeh follow ig isteri orang. Hawau betul perangai dia tu.”

“Dah dah tak yah pikir, baik pikir pasal abang ni daripada dia”

Nasib baik suami ni bersangka baik. Thank you suami. Ya, kenangan lama memang susah nak lupa. Memang perlu masa tapi nak atau tidak, kita jangan tinggal di cerita lama sebab bila kita tinggal di cerita lama, hidup kita akan sentiasa be like that. Sila kuburkan kenangan lama. Achieve something in your life dan cari diri kau, perbaiki diri kau, be the better!






7 ulasan:

  1. Lelaki yang tak bersyukur macam tu la OM. Bila dah jadi isteri orang baru nak terhegeh hegeh. Padan muka dia. Hahahha. Beeha marah sangat sebab pernah rasa macam tu. Nasib sis OM dah kawin. hehhehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul Beeha. Om agree! Harap Beeha elakkan lelaki yg tak bersyukur ni. Find someone yg betul2 ikhlas sygkn kita. Hensem tu tak penting.

      Padam
  2. Tau takpe OM. Kinah pun beberapa bulan lepas tetiba Ex add balik FB. Entah apa mimpi kahkah. Baik block siap2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bagus mcm tu, block terus buat semak je nanti

      Padam
  3. Your husband is so cool and sweet. You really are lucky. Alhamdulillah. Focus on your life and happiness je. ^^

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com