Zainal’s Wife - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Zainal’s Wife

AFB Feeds

22 Mei 2019

Zainal’s Wife

Assalammualaikum & hello there!

Sebenarnya dah menghampiri dua bulan berumahtangga. Majlis nikah Om sama tarikh dengan birthday mak Om iaitu pada 29/3/2019. Rasanya sempat lagi kan nak ucap terima kasih? Hihihi



Terima kasih kepada family yang berkerah tenang untuk memeriahkan majlis. Terima kasih kepada family belah suami yang datang jauh nun dari Perak ke Kota Tinggi. Terima kasih juga buat SAJ Ranhill yang menyediakan bekalan air sepanjang majlis, masa majlis Om tu memang dah 2 minggu catuan air. Nak mandi pun payah apatah lagi nak buat majlis yang besar kan? Terima kasih kepada kawan kawan yang datang ke majlis dan buat yang tak datang, bagilah wish sikit. Hehehhe just kidding.

Apa apa pun doakan masjid yang kami bina ni kekal hingga ke Jannah, Amin.

5 ulasan:

  1. Tahniahhh. Semoga kekal hingga ke jannah :)

    BalasPadam
  2. Tahniah. Semoga hubungan dibina kekal hingga Jannah .Salam perkenalan

    BalasPadam
  3. Oh dah berpunya rupanya OM. Tahniah OM dan suami selamat pengantin baru

    BalasPadam
  4. tahniah..slmat pengantin baru..

    BalasPadam
  5. Selamat Pengantin baru Om

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com