Tension Dengar Lagu Bahenol Si Nopal - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Tension Dengar Lagu Bahenol Si Nopal

AFB Feeds

12 Februari 2019

Tension Dengar Lagu Bahenol Si Nopal

Assalammualaikum & hello there!

Mental tau dengar lagu ni, semua orang dok dengar lagu si nopal!


Dah jadi fenomena, semua orang akan buat cover lagu ni, termasuklah artis. Apps TikTok pun meriahkah lagi suasana. Mula-mula I ingat lagu ape ni. Sampai kat insta bersepah tau! Padahal lagu ni tak ada meaning pun. 

Tolonglah cepat-cepat hilangkan fenomena ni!! Tension tau!!!

3 ulasan:

  1. Kaaaaaan! Kaella boleh ingt lagu ni while dduk2 blogwalking okeyy aduhhhh

    BalasPadam
  2. Haha..jomlah sama-sama tension!
    anak-anak akak tahu dari mana pun tak tau..

    BalasPadam
  3. Bila dah viral... Akak yg tak tau apa2 terus rasa ingin tahu.Tapi pada akak apa yang menariknya lagu tu. Takde meaning lansung. Haha... Mula2 malas nak ambik tahu.. ingat bahasa budak sekarang... rupanya lagu. Hwaaaawa...

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com