PEMENANG GIVEAWAY DOMAIN BARU BY OMBAKBERGIGI - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: PEMENANG GIVEAWAY DOMAIN BARU BY OMBAKBERGIGI

AFB Feeds

23 Februari 2019

PEMENANG GIVEAWAY DOMAIN BARU BY OMBAKBERGIGI


Assalammualaikum & hello there!

Sudah tiba masanya untuk I umumkan pemenang Giveaway Domain Baru yang dah tamat semalam ye, 22 feb 2019. Terima kasih kepada 33 peserta yang sudi join giveaway I yang tak seberapa ni. Seperti yang dijanjikan, cara pemilihan berdasarkan kepada random by me, cabutan by no tapi I ubah ye cara pemilihan. I nak bagi hadiah ni dengan pemilihan yang fair and square berdasarkan komen kekurangan/kelebihan blog I. 

Baiklah, I dah calonkan sebanyak 10 peserta yang layak untuk bergelar pemenang. Eh bukanlah, 10 orang ni pemenang cuma hadiahnya berbeza-beza Jangan risau semuanya I bagi hadiah dengan adil.

3 pemenang - hadiah + bloglist
7 pemenang - bloglist sebulan

Jadi pemenangnya ialah : 


Terima kasih sebab buat diri I ni terus perbetulkan kekurangan blog. Sebelum ni memang I suka sangat alignment centre. Jadi I tukar kepada justify untuk nampak lagi kemas macam nak hantar assignment. 



Terima kasih sebab sudi bagi komen untuk kekurangan blog I. Sebenarnya, memang tak endah sangat pasal pengunjung blog. Disebabkan, tengah kemaruk nak PV yang tinggi, I pun terpengaruh untuk letak jumlah PV.




 3Sebuah BUBBLE MAKER : https://goodcry.blogspot.com/2019/02/giveaway-domain-baru-by-ombakbergigicom.html

Dia ni sorang je perasaan yang sebenarnya ejaan "Toturial" di tabs tu salah. Betul betul details ye cari kekurangan blog I. Alhamdullilah and terima kasih. I sendiri pun baru perasan. Heheheh.

4) 7 pemenang, hadiahnya berupa bloglist di blog Ombak Bergigi selama 1 bulan.


Tahniah buat pemenang dan pada yang tidak menang, maafkan I ye. In syaa Allah bulan depan I akan buat giveaway lagi. Jemput join dan semoga kalian menjadi pemenang yang seterusnya. Kepada pemenang sila emailkan maklumat korang ke sufiamukhriz@gmail.com sebelum 27 February 2019.

Tajuk email : Pemenang Giveaway Domain Baru
Nama:
Alamat: 
No phone:

Tahniah sekali lagi 





12 ulasan:

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com