Misi Naikkan Pageviews #8 - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Misi Naikkan Pageviews #8

AFB Feeds

10 Februari 2019

Misi Naikkan Pageviews #8



Assalammualaikum.

Bulan 16th Januari lepas, I already post about entri Misi Naikkan Pageviews, klik SINI kalau nak baca. Once again, misi I bulan January ni ialah untuk meningkatkan pageviews dan menambahkan lagi 'total unique visitor'.  Sepanjang hampir tiga minggu, sebanyak 3683 pageviews yang I dapat. Alhamdulilah, satu peningkatan yang agak membaik untuk blog I ni. Dah lah berdomain baru, semua tu mempengaruhi pageviews tau. Ingat senang ke nak dapatkan balik pageviews yang banyak.

So far, I kena merajinkan diri untuk update entri dan juga blogwalking. Sesiapa yang nak naikkan pageviews berjuta tu, rajinkan diri anda!

#140000 pageviews to go! Fighting!


6 ulasan:

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com