Tahun Baru, Azam Baru. - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Tahun Baru, Azam Baru.

2 Januari 2019

Tahun Baru, Azam Baru.

Assalammualaikum ♥.

Happy New Year 2019 semua. Rasanya masih sempatkan untuk wish tahun baru kepada korang semua. Harap tahun ni lagi baik daripada tahun sebelumnya. Tapi, macam mana dengan azam tahun lepas? Semua dah complete ke? Dan macam mana dengan azam tahun ni, dah ready untuk complete kan? Ke masih tengah berfikir azam apa tahun ni?

So many questions hahahah!

Alhamdulillah, azam I tahun lepas dah complete semuanya. Terima kasih buat diri sendiri yang berusaha sekeras tenaga untuk completekan dan terima kasih juga untuk bakal suami yang sanggup berjuang untuk memenuhi azam yang terakhir itu.



Sedikit flashback azam tahun lepas,

1) Travel 5 negara 
2) My first car on birthday
3) Dah ada bakal suami
4) Keep clean my skin from acne
5) Merasai musim sejuk
6) Blog bertukar .com

Korang boleh baca di sini ------>
 https://ombakbergigis.blogspot.com/2018/10/apa-impian-yang-dah-tercapai.html

Kiranya impian dengan azam sama lah kan? Ke I yang confious?

Jadi azam tahun ni, I tak minta banyak dan I harap I ada kekuatan untuk penuh azam 2019 ni.

1) Kahwin
2) Kerja tempat lain
3) Travel 2 negara
4) Snorkeling di Pulau (Krabi)
5) No more acne

No 5 tu memang wajib azam tiap tahun. Susah nak maintain tau tapi I cuba juga. I harap korang pun ada azam dan penuhkan azam tu ye.

Happy New Year Again semua!!




4 ulasan:

  1. Selamat tahun baru.. Semoga tercapai azam tahun ni pula😄

    BalasPadam
  2. salam tahun baru. semoga dimurahkan rezeki sihat sentiasa. happy2 selalu..
    hehehe nak kenduri jangan lupa jemput kitee =P

    BalasPadam
  3. Happy new year 2019.
    Moga segala azam tahun baru akan tercapai

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com