Misi Naikkan Pageviews #7 - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Misi Naikkan Pageviews #7

AFB Feeds

16 Januari 2019

Misi Naikkan Pageviews #7




Assalammualaikum.

Bulan 25th december lepas, I already post about entri Misi Naikkan Pageviews, klik SINI kalau nak baca. Once again, misi I bulan January ni ialah untuk meningkatkan pageviews dan menambahkan lagi 'total unique visitor'.  Sepanjang hampir tiga minggu, sebanyak 5091 pageviews yang I dapat. Alhamdulilah, satu peningkatan yang agak membaik untuk blog I ni. Dah lah berdomain baru, semua tu mempengaruhi pageviews tau. Ingat senang ke nak dapatkan balik pageviews yang banyak.

So far, I kena merajinkan diri untuk update entri dan juga blogwalking. Sesiapa yang nak naikkan pageviews berjuta tu, rajinkan diri anda!

#140000 pageviews to go! Fighting!


7 ulasan:

  1. Tengah rajinkan diri dengan istiqhomah ni...

    BalasPadam
  2. Good luck sis... Chayoo2 😊😊

    BalasPadam
  3. Sama lah dgn Rrai ni Om.. Tgh gagahkan diri update entry selalu. Doakan kite jugak ehh! Good luck for Om jugak!

    BalasPadam
  4. All the best OM :)

    Ika datang singgah sini https://ikashoid.blogspot.com/2019/01/movie-review-ratsasan-2018.html

    BalasPadam
  5. chaiyok om... INshaAllah nnti pasti capai target.. teruskan brblogging <3

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com