Biar Betul! Terkejut Sis!! - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Biar Betul! Terkejut Sis!!

Halaman

9 Januari 2019

Biar Betul! Terkejut Sis!!


Assalammualaikum.

Dah nak seminggu guna domain tapi I terkejut bila tengok statistik hari ni. Korang boleh tengok sendiri, pageviews untuk hari ni je mencecah 2000 views. Alhamdullilah, tapi biar betul?

Adakah ini semua normal bila guna new domain?

Korang yang dah guna domain tu pernah alami benda yang sama tak?

Please, bantu I... 

13 ulasan:

  1. PErnah tapi kena tengok takot spam dari negara israel, x baik untuk seo blog huu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah betollah israel yg tengok, alamak macam mana ni?

      Padam
  2. Been there before! Mine was 3k+ and visitors semua from Israel lol. Idk if it's normal ke tak hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah sis, rupanya visitor dari israel, nak buat macam mana ni?

      Padam
  3. kalau macamni kena tukar ke domain ni hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh tukar domain tapi kena hati hati sebab israel dok perhati kita.

      Padam
  4. Waaa~ bagus nye tukar domain. Semngat berkobar-kobar nak tukar ni. hehe Tapi takutnya daripada Israel tu. Seram je dorg skodeng blog kita.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah, memang dari Israel pun, adui tak tahu nak buat apa ni

      Padam
  5. waah, tapi seramnya kalau dari Israel huhuu

    http://mylittlestoryi.blogspot.com/2019/01/jom-beli-novel-ain-maisarah.html

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com