Misi Naikkan Pageviews #6 - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Misi Naikkan Pageviews #6

AFB Feeds

25 Disember 2018

Misi Naikkan Pageviews #6



Assalammualaikum.

Bulan November, I already post about entri Misi Naikkan Pageviews, klik SINI kalau nak baca. Once again, misi I bulan January ni ialah untuk meningkatkan pageviews dan menambahkan lagi 'total unique visitor'. I jealous gila dengan blog yang dah cecah 1 juta pageviews. Geram kot. I nak sangat blog I ni dapat pageviews macam blog-blog lain. 

So far, I boleh simpulkan minggu ni I  tak banyak update entri. Al maklum Im quite busy with my work, tak sempat nak update entry. Doakan azam I termakbul ye. 

#130000 pageviews to go! Fighting!


7 ulasan:

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com