The Ordinary Skincare - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: The Ordinary Skincare

AFB Feeds

15 Oktober 2018

The Ordinary Skincare


Assalammualaikum.

The Ordinary Skincare.

Sebenarnya brand memang dah lama popular tapi sejak kebelakangan ni, produk ni jadi kegilaanlah.
I memang dah jatuh cinta dengan produk ni. Produk ni berasal dari Canada. I punyalah cari info
pasal produk ni tahu tak. It was first launched by Deciem pada September 2016.

I terjumpa and  jadi gila dengan The Ordinary sebab instafemes ada guna. On that time, I nak 
guna &cuba produk ni. Sebelum ni I tak yakin nak guna produk luar negara. Risau sebab
tak berkesan dan boleh merosakkan lagi muka.

Alhamdulillah,

I using this The Ordinary almost 5 months with 5 product of them. Banyak kan? In shaa Allah I nak perbanyakkan lagi sebab murah dan berkualiti.

I recommend untuk korang pakai produk ni. Rate 5/5.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com