Kenapa Dengan Aku Ni? - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: Kenapa Dengan Aku Ni?

13 Oktober 2018

Kenapa Dengan Aku Ni?


Assalammualaikum.

Betul ke? 
Bila kawan atau tempat luahan kita ni dah kawin, hubungan tu akan automatik jadi renggang.

 Betul ke?
Bila diri kita ni nak ke arah membina masjid perkahwinan, kita akan selalu rasa was-was dengan bakal pasangan sehidup semati kita.

Betul ke?
Kita hidup ni bukan untuk puaskan hati orang lain?

Dan,

Betul ke?
Lebih baik berdiam diri dan pendam everything even dengan benda-benda kecik?

Aku pun tak tahu dah kenapa dengan diri aku ni.

Tapi,

Betul ke?
Roti Gardenia sungguh enak dimakan begitu sahaja. Eh itu punchlinelah.


5 ulasan:

  1. Banyak persoalan bermain di fikiran..

    BalasPadam
  2. yang pertama dengan kedua tu saya tak taula..baru 15 tahun hahaha...yang ketiga hingga kelima tu betul :D

    http://mylittlestoryi.blogspot.com/2018/10/movie-review-always.html

    BalasPadam
  3. No 1 tu betul.Disebabkan kawan2 rabia ramai dah kahwin.sebab diorang busy dgn pasangan masing2 kan.so rabia tak kahwin lg. nk ajak diorang hangout tu tak boleh dah.diorang busy dgn life diorang dh.

    BalasPadam
  4. Dari sudut Aien:
    1. Tak. Mana tau dia tertunggu OM wassep dia ke ape.
    2. Betul. Itu guna istikharah. :)
    3. Betul. Sebab kalau sibuk puaskan hati orang, hati sendiri siapa nak puaskan?
    4. Luahkan pada yang ESA. heee
    5. Memang sedap. Lagi-lagi Butterscotch tu.. Haha

    K.. Saja jawap.

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com