I'm Back ! - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: I'm Back !

AFB Feeds

24 Ogos 2018

I'm Back !


Assalammualaikum.

Finally, I dapat juga curi masa untuk taip entri ni setelah sebulan menghilangkan diri. To those yang ikut I di instagram mungkin dah tahu yang I dah pun berpindah ke site baru. Macam ni lah kehidupan seorang site supervisor yang kerjanya asyik berpindah randah ke site yang lain.

Untuk site kali ni, bertapak di Lukut, Port Dickson. Site ni buat tempat kitar semula sampah dan bertukar kepada tenaga, waste to energy plant. I rasa bangga sebab I dibagi peluang sekali lagi untuk teroka site yang lain dari yang lain. Sebelum ni, I bekerja di site langat 2, site tersebut buat project loji air terbesar di selangor. 

3 tahun I kerja site, site ni merupakan site ke 5. Jauh dari bandar, duduk dalam estet dan line internet macam harom. Kerja pun 8am-10pm, OT manjang wei, ahad pun kerja. I tak ada pilihan untuk berhenti, kerja pun susah nk cari sekarang. Apa-apa pun doakan kesihatan I makin hari makin baik ye. 

Sesiapa yang buat giveaway tu boleh komen dibawah, I akan join secepat yang mungkin. Bye.

3 ulasan:

  1. betul, kadang rasa nak berenti kerja tapi bila fikir susah nak cari kerja kena kuatkan hati juga hehe semoga sentiasa sihat ye.

    BalasPadam
  2. eheeeh welcome back.. takpe cekalkan hati fikir positif saja. sambil2 tu curi masa pi enjoy minum kuppi =D

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com