CABARAN #SHAREYOURSPRINGSKIN | DAY 2 : SECOND CLEANSER - OMBAKBERGIGI OMBAKBERGIGI: CABARAN #SHAREYOURSPRINGSKIN | DAY 2 : SECOND CLEANSER

AFB Feeds

27 Ogos 2018

CABARAN #SHAREYOURSPRINGSKIN | DAY 2 : SECOND CLEANSER



DAY 2 : SECOND CLEANSER

Since muka breakout sebab kerja. I fokus and concentrate dengan skincare. Kalau boleh tiap bulan, mesti nak beli satu or dua product yang boleh improve my skin healthy, and thats why I ada second cleanser.

Untuk second cleanser, I guna Biore Cleansing Oil. Tiap malam I akan buat cleansing method. Boleh klik link di bawah if nak baca about double cleansing method.


Oil cleanser memang sesuai dengan semua jenis kulit, even kulit korang oily skin or acne prone skin. Semua sesuai. Oil cleanser tak mengeringkan kulit dan korang kena tengok ingredients dia baik baik, mungkin ada ingredients yang buat kulit korang sensitive.

So, oil cleanser pun penting untuk buang segala kotoran dekat muka dan make sure pores kita tak tersumbat.


In shaa Allah, soon I'll review this product. Tunggu tau. ><

(Disclaimer : This is not paid review. I bought with my own money. Tapi setiap kulit berbeza-beza. What works for me may be not work for you. This is just my personal experience. Try & error gurl)





2 ulasan:

  1. nampak menarik produk ni :)

    BalasPadam
  2. Lama tak pakai cleanser kat muka.. Nak kena merajinkan diri juga nie..

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!

OMBAKBERGIGI © . Designed by MaisarahSidi.com