Tunjukkan catatan dari Jun, 2018Papar semua
 I Bought A New Product with HERMO

Assalammualaikum. For those yang tak tahu HERMO itu apa? Hermo is such a website yang menjual segala barang kecantikan dan kalau korang feeling nak jadi gorgeous yess this time! Beribu manusia menggunakan Hermo untuk dis…

My Hermo Wishlist.

Assalammualaikum. Since muka I breakout, I become a skincare addicted. Yes, sebelum ni I memang tak suka beli barang-barang skincare. Shampoo or body gel shower pun pakai yang kedai runcit punya. Its not about I'm stud…

5 SEBAB PERLU SAMPAI AWAL DI AIRPORT.

Assalammualaikum. Untuk korang yang newbie, yang tak tahu lagi procedure naik kapal terbang. Korang kena baca entri ni, yes untuk tambah ilmu tentang travel. Memang tiap tiap bulan AirAsia akan buat promosi harga tiket f…

10 Travel Quotes To Inspire You To See the World

Assalammualaikum. Hari ni I nak share dengan korang semua tentang '10 TRAVEL QUOTES TO INSPIRE YOU TO SEE THE WORLD'. Since I heartbroken, I dah start travel alone. First trip, I pergi ke Langkawi dan I jadi more …

Pencarian Bloglist July 2018 oleh Airah Syahirah

Assalammualaikum. I join tau, korang apa cite? Takkan tak nak join. Untuk penyertaan boleh klik banner di atas   ye! I dah join, korang bila lagi?

GIVEAWAY SUKA SUKA BY SHFYQHAZHR.COM

Assalammualaikum. I join tau, korang apa cite? Takkan tak nak join. Untuk penyertaan boleh klik banner di atas   ye! I dah join, korang bila lagi?

Salam AidilFitri 1439 Hijrah 2018

My outfit on raya. Assalammualaikum. Hari ni raya ke 8 dimana I kembali bekerja seperti biasa setelah 9 hari bercuti. Ye memang cuti raya tahun ni I apply cuti panjang. Di kesempatan ni, I nak ucapkan Selamat Hari Raya…

Pesanan Sebelum Balik Kampung.

Assalammualaikum. Ya, kita bakal sambut raya tak lama lagi, 3 hari je tau. Ya Allah sekejap je kan masa berlalu. Tup.. tup.. tup.. eh dah raya dah? So macam mana dengan persediaan raya korang? Dah ready nak balik kampu…

INNISFREE JEJU VOLCANIC COLOR CLAY MASK (CICA) REVIEW

Assalammualaikum. Hari ni I nak review satu produk yang baru I beli. I dah lama nak dapatkan clay mask ni so I beli di Sunway Velocity, level G Kedai Innisfree. I pun buat card innisfree ni sebab senang nanti bila I nak …

Segmen 24 Jam Bloglist #30 Mialiana.com

Segmen 24 Jam Bloglist #30 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan Julai, Ogos dan September 2018 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 5 Jun 2018 , iaitu tepat jam 9.00 pagi sehingga hari esok, 9.00 pagi 6 Jun 2018 .…

Happy Birthday Shuhada.

Assalammualaikum. 3rd of June, 1995. I was born on that date. I called it as sifir 3 (3695). Thank you for the birthday wishes. Thank you sebab masih ingat birthday I. Yes, I a kind of person yang jarang nak sambut birth…

Bye May, Hello June !

Assalammualaikum. Hello June! Bulan ni yang I tunggu tau. Al maklum bulan ni its my month of birthday.  Semoga bulan ni jadi bulan yang terbaik sepanjang 2018. I doakan untuk blogger yang selalu datang singgah blog…