Misi Naikkan Pageview.

Assalammualaikum.

100K only !

Misi I bulan May ni ialah untuk meningkatkan pageviews dan menambahkan lagi 'total unique visitor'. I jealous gila dengan blog yang dah cecah 1 juta pageviews. Geram kot. I nak sangat blog I ni dapat pageviews macam blog-blog lain. 

I berazam bulan ni at least I dapat 120K pageviews. I baru sedar makin lama kita blog bukan sebab nak kejar followers tapi kita nak dapatkan pageviews yang tinggi. Bila pageviews tinggi, maka banyaklah job-job yang akan kita dapat.

Kenapa baru sekarang I sedar? Geramnya! 

total view & unique on last week

So far, I boleh simpulkan minggu ni I banyak update entri. At least 2 entri per day. I terkejut sebab total views this week banyaklah juga berbanding last week. But untuk total unique agak merundum ye disitu. I jarang nak blogwalking to blog-blog newbies. 

I don't know why I malas nak blogwalking. Rasanya I kne blogwalking jugak. Suka atau tak I kne buat sebab I dah berazam.

Doakan azam I termakbul ye. ><


Catat Ulasan

22 Ulasan

  1. goodluck! memang kena rajin blogwalking pun, tinggal jejak supaya orang tau kita wujud hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu lah tapi malas menguasai diri. Rasanya kena buat segmen blogwalking ><

      Padam
  2. Good luck, OM. Syaza pun dalam proses nak naikkan pageviews. Maklumlah sebelum ni on off dalam blogging 😊

    BalasPadam
  3. goodluck awak...semoga pv kita sama2 mencanak ye :)

    BalasPadam
  4. Hope you'll get to achieve your this goal of yours :)

    BalasPadam
  5. i've been absent for a while and now im back. followed u here #693

    BalasPadam
  6. Semangat! Goodluck mengejar pageviews OM!

    BalasPadam
  7. Good luck! Jom rajinkan diri blogwalking :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom kita rajinkan diri untuk selalu blogwalking.

      Padam
  8. Chayook.. Chayook.. Semoga mencapai target..

    BalasPadam
  9. Semoga awak berjaya dalam mencapai target.. =)

    BalasPadam

Sila tinggalkan comment korang disini!