Tunjukkan catatan dari November, 2017Papar semua
LAZADA ONLINE REVOLUTION CONTEST

Assalammualaikum uolls. Lazada Blogger Revolution Contest  | Tahun sebelum ni, Om tak sempat nak join. Om terlalu sibuk dengan kerja, tetapi untuk tahun ni Om cuba untuk menyertai. Hopefully, dapatlah hadiah daripada Laz…

GIVEAWAY SHFYQHAZHR x PRINTCIOUS

Assalammualaikum.  Om join tau, korang apa cite? Takkan tak nak join. Om tak pernah order any barang with printcious dan Om tak tahu ape itu printcious. Untuk penyertaan boleh klik banner di atas   ye! Om …

Betul ke, Woman without her man is nothing?

Assalammualaikum.  BETUL KE , WOMAN WITHOUT HER MAN IS NOTHING? | Om terbaca dalam entri Akuislam.com , website ni jadi satu inspirasi untuk Om untuk hadapi apa jua masalah. Korang mesti baca artikel-artikel yang ada …

Giveaway by Yanieninie

Assalammualaikum.  Om join tau, korang apa cite? Takkan tak nak join. Untuk penyertaan boleh klik banner di atas   ye! Om dah join, korang bila lagi?

Cara Sertai LAZADA ONLINE REVOLUTION CONTEST 2017

Assalammualaikum uolls. Cara Menyertai Lazada Blogger Revolution Contest  | Alhamdulillah, Om dapat emel daripada LAZADA untuk menyertai contest. Lazada ni memang baik hati tau! Rajin sangat buat contest khas untuk blo…

Planner Sioca 2018 GIVEAWAY

Assalammualaikum.  Om join tau, korang apa cite? Takkan tak nak join. Untuk penyertaan boleh klik banner di atas   ye! Om dah join, korang bila lagi?

Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com

Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com  bermula dari saat ini, 12.00 tengahari 9 November 2017  sehingga 11.59 malam 16 November 2017 . Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join.  13 pemenang  bertuah dica…

1ST ANALIFESTYLES GIVEAWAY

Assalammualaikum. Untuk penyertaan boleh klik banner di atas   ye! Om dah join, korang bila lagi?

Tak Nak Sunyi Sepi Lagi GiveAway by ASTraveler

Assalammualaikum. Untuk penyertaan boleh klik banner di atas   ye! Om dah join, korang bila lagi?

Segment Thank You 200,000 Visitors

Assalammualaikum. Untuk penyertaan boleh klik banner di atas   ye! Om dah join, korang bila lagi?

Segmen Suai Kenal IG Baru

Assalammualaikum.  Btw, sesiapa yang ada INSTAGRAM, ha meh lah join segmen ni.  Segmen Suai Kenal IG Baru.  Instagram : @ombakbergigi Jemput follow ye, In shaa Allah Om akan follow jugak >< Untuk …