Tunjukkan catatan dari Julai, 2015Papar semua
TB OOTD Raya Pertama.

Assalammualaikum dan hai semua. Mood hari ni agak moody sedikit. Aku buat assignment Hydraulics rasa macam nak menangis. Nak tanya pada kawan kawan yang lain, seorang pun tak balas whatsapp. Soalan assignment tu semua tajuk t…

Homemade Ikan Bakar.

Assalammualaikum. Selamat Hari Raya kepada yang masih beraya. Tahun ni, aku tak pergi pun mana mana rumah terbuka. Biasalah, tak ada yang jemput. Macam mana nak pegi, hihhhihihhi. Menu makan malam hari ni ialah ikan cencaru b…

Operasi Sudah Bermula.

Assalammualaikum dan selamat malam. Sebenarnya, aku ni memang kehausan idea. Termenung depan laptop, memikirkan idea. Kejap toleh kiri, kejap toleh kanan, kejap pandang atas. Bak kata mak, gelisah macam biawak. Hihihihihii. …

June 2015.

June 2015 was great.  I experienced so many things. I went through ups and downs in life. I met new friends, I left few of them, some of them left me and Alhamdullilah Allah replaced them with better things, and be…

Iftarasa di Daring Restoran.

Assalammualaikum. Disebabkan hari ini hari sabtu, hari tanpa plastik. Ehh, tapi ada je yang guna. Siap cas 20 sen lagi. Kalau tambah plastik, tambah lagi duit. Nasiblah tak kena gst. Hihihihii. Penat juga hari ni, balik daripad…

'Segmen Blogwalking by Ms. Kejupenyet'

Assalammualaikum. Hye semua, jom kita meriahkan lagi segmen blogwalking by Ms. Kejupenyet. Segmen ni sekejap jer tau, rugi kalau tak join. Klik banner untuk menyertai okay ><.   p/s: Om nak buat toturial jap lag…

Surat Cinta Daripada Kak Murni.

Assalammualaikum. Alhamdulillah, Om masih berpuasa lagi. Tak ponteng. 17 hari sudah. Bersyukur betul. Lagi best kalau dapat puasa penuh. Hihihihii. Om menghilang lebih daripada seminggu kalau tak silap. om sibuk dengan midterm.…